Van harte welkom 



E-book onderzoeken

Optie 1: Je doet eerst de persoonlijke onderzoeken, voordat je begint  aan de coaching. De zeven onderzoeken in dit e-book bevestigen hoe en in welke mate alcohol jouw  ontwikkeling stagneert en wijzigt. 



Coaching 

Optie 2: De onderzoeken zijn verwerkt in de coaching. Je leert de uitkomst van jouw persoonlijke onderzoeken transformeren naar de beste versie van jezelf. Ik deel vijfendertig jaar ervaring, onderbouwd met strategische argumenten en wetenschappelijke kennis. 



< Coach: Astrid Boonstoppel 


Interactie

Geen interactie met jouw coach. Voordeel: flexibiliteit en anonimiteit.

Kracht

Coaching is zo ontwikkeld dat het niet aanvoelt alsof je het op eigen kracht hoeft te doen. 

Jouw tempo

Je kunt op jouw tempo de video's bekijken en de onderzoeken doen.

contact

Wil je om wat voor reden dan ook persoonlijk contact, dan kan dit. 

< Optie 1: E-book onderzoeken
< Optie 2: Coaching en onderzoeken 


Alcoholadvies > online coaching

Alcoholadvies > online coaching is onderdeel van stichting  Digiprevent (voor leerkrachten) met een ANBI-status.  Digiprevent heeft  meer dan 35.000 leerlingen voorgelicht,  online alcoholvoorlichting onderzocht  en ontwikkeld voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen en volwassenen 1-op-1 gecoachtDe  voorlichting voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen, is  geïntegreerd door meerdere uitgeverijen van digitale leermiddelen. Online coaching voor volwassenen hebben wij ontwikkeld om meer mensen te kunnen coachen! 

Onze ambassadeur  

Dick Frans Swaab is een Nederlandse arts en neurobioloog, die bekendheid geniet als hersenonderzoeker. Hij is emeritus hoogleraar in de neurobiologie aan de universiteit van Amsterdam en was tot 2005 directeur van het Nederlands Instituut voor hersenonderzoek van de Koninklijke Nederlandse Academie van wetenschappen. 




©Alcoholadvies

CONTACT 

Noord-Holland
1628AN, Hoorn

Reserveer jouw plek op de wachtlijst

Vul je e-mailadres in om als eerste toegang te krijgen tot Alcohol Advies -
binnenkort beschikbaar!

We verwerken je gegevens volgens onze Privacy Policy. Je kunt te allen tijde jouw toestemming om verdere informatie te ontvangen intrekken, door je uit te schrijven onderaan elke mail die we sturen.

Close

Reserveer jouw plek!

Vul onderstaand jouw gegevens in

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress