Innerlijk of uiterlijk belangrijker? 


E-book onderzoeken

Zeven persoonlijke onderzoeken in dit e-book bevestigen onomstotelijk hoe en in welke mate alcohol jouw ontwikkeling stagneert en wijzigt. 


Coaching 

Je leert de uitkomst van jouw persoonlijke onderzoeken transformeren naar de beste versie van jezelf! E-book onderzoeken  

Optie 1: Je doet eerst de onderzoeken, voordat je aan de coaching begint. De zeven persoonlijke onderzoeken in dit e-book bevestigen hoe en in welke mate alcohol jouw ontwikkeling stagneert en wijzigt. 


Coaching

Optie 2: De onderzoeken zijn verwerkt in de coaching. Je leert de uitkomst van jouw persoonlijke onderzoeken transformeren naar de beste versie van jezelf. Ik deel vijfendertig jaar ervaring, onderbouwd met strategische argumenten en wetenschappelijke kennis.


Coach: Astrid Boonstoppel


Interactie

Geen interactie met jouw coach. Voordeel: flexibiliteit en anonimiteit.

Kracht

Coaching is zo ontwikkeld dat het niet aanvoelt alsof je het op eigen kracht hoeft te doen. 

Jouw tempo

Je kunt op jouw tempo de video's bekijken en de onderzoeken doen.

contact

Wil je om wat voor reden dan ook persoonlijk contact, dan kan dit. 

< Optie 1: E-book onderzoeken
< Optie 2: Coaching en onderzoeken 

Alcoholadvies

Wij zijn onderdeel van stichting Digiprevent (voor leerkrachten)met een ANBI-status. Wij verzorgen onderzoeken en ontwikkelen ook alcoholvoorlichting voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen.  De voorlichting voor leerkrachten is ge├»ntegreerd door uitgeverijen van digitale leermiddelen. 

Online coaching 

Wij hebben meer dan 35.000 leerlingen voorgelicht, online alcoholvoorlichting ontwikkeld voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen en volwassenen 1-op-1 gecoacht.  

Online coaching voor volwassenen om te onderzoeken hoe en in welke mate alcohol de ontwikkeling stagneert en wijzigt en leren deze uitkomst te transformeren was een bewuste keuze om MEER mensen te kunnen coachen! 

Onze ambassadeur 

Dick Frans Swaab is een Nederlandse arts en neurobioloog, die bekendheid geniet als hersenonderzoeker. Hij is emeritus hoogleraar in de neurobiologie aan de universiteit van Amsterdam en was tot 2005 directeur van het Nederlands Instituut voor hersenonderzoek van de Koninklijke Nederlandse Academie van wetenschappen. 

┬ęAlcoholadvies

CONTACT

Noord-Holland
1628AN, Hoorn

Alcoholadvies > online coaching

Page Created with OptimizePress