Podcast - discriminatie en verslaving 


Discriminatie en verslaving

Voldoe jij niet aan de criteria verslaafd of overmatig alcohol drinken, dan is er toch kans dat jij jouw persoonlijke ontwikkeling stagneert. In ieder geval stagneer jij jouw ontwikkeling tijdens alcoholgebruik en herstel daarvan.

Voldoe jij niet aan de criteria!

Deze getuigenis gaat over discriminatie vanwege verslavingsproblemen. 

Optie 1: E-book onderzoeken
Optie 2: Coaching en onderzoeken


E-book onderzoeken  

Optie 1: Je doet eerst de onderzoeken, voordat je aan de coaching begint. De zeven persoonlijke onderzoeken in dit e-book bevestigen hoe en in welke mate alcohol jouw  ontwikkeling stagneert en wijzigt. 


Coaching

Optie 2: De onderzoeken zijn geïntegreerd in de coaching. Je leert de uitkomst van jouw persoonlijke onderzoeken transformeren naar de beste versie van jezelf. Ik deel vijfendertig jaar ervaring, onderbouwd met strategische argumenten en wetenschappelijke kennis.


< Coach: Astrid Boonstoppel


Interactie

Geen interactie met jouw coach. Voordeel: flexibiliteit en anonimiteit.

Kracht

Coaching is zo ontwikkeld dat het niet aanvoelt alsof je het op eigen kracht hoeft te doen. 

Jouw tempo

Je kunt op jouw tempo de video's bekijken en de onderzoeken doen.

contact

Wil je om wat voor reden dan ook persoonlijk contact, dan kan dit. 


Alcoholadvies

Is onderdeel van stichting Digiprevent (voor leerkrachten) en heeft een ANBI-status. Digiprevent verzorgt, onderzoekt en ontwikkelt voorlichting voor leerkrachten om in te zetten. Tevens is onze voorlichting geïntegreerd door meerdere uitgeverijen van digitale leermiddelen. 

Online coaching 

Onze stichting heeft inmiddels meer dan 35.000 leerlingen voorgelicht, online alcoholvoorlichting ontwikkeld voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen en volwassenen 1-op-1 gecoacht.  

Online coaching voor volwassenen om te onderzoeken hoe en in welke mate alcohol de ontwikkeling stagneert en leren deze uitkomst te transformeren was een bewuste keuze om MEER mensen wakker te kunnen coachen! 

Onze ambassadeur 

Dick Frans Swaab is een Nederlandse arts en neurobioloog, die bekendheid geniet als hersenonderzoeker. Hij is emeritus hoogleraar in de neurobiologie aan de universiteit van Amsterdam en was tot 2005 directeur van het Nederlands Instituut voor hersenonderzoek van de Koninklijke Nederlandse Academie van wetenschappen. ©Alcoholadvies

CONTACT

Noord-Holland
1628AN, Hoorn

Alcoholadvies > online coaching 

Page Created with OptimizePress