Podcast - coaching 


Coaching

De tijd, geld en energie die je hierin investeert zal zich zeker uitbetalen. Het is geen magie, wonder of hocus pocus maar een feit. Het onderhoud dat jij pleegt aan jouw drinkmotief en de ongelofelijk positieve transformatie, die ik je leer, dienen jouw belangen. 

De alcoholindustrie

De alcoholindustrie geeft miljarden uit om jou te overtuigen; jouw leven te verdoven en belangen te dienen voor de alcoholindustrie!


Optie 1: E-book onderzoeken
Optie 2: Coaching en onderzoeken

E-book onderzoeken  

Optie 1: Je doet eerst de onderzoeken, voordat je begint aan de coaching. De zeven persoonlijke onderzoeken in dit e-book bevestigen hoe en in welke mate alcohol jouw ontwikkeling stagneert en wijzigt. 


Coaching  

Optie 2: De onderzoeken zijn geïntegreerd in de coaching. Je leert de uitkomst van jouw persoonlijke onderzoeken transformeren naar de beste versie van jezelf. Ik deel vijfendertig jaar ervaring, onderbouwd met strategische argumenten en wetenschappelijke kennis.


< Coach: Astrid Boonstoppel


Interactie

Geen interactie met jouw coach. Voordeel: flexibiliteit en anonimiteit.

Kracht

Coaching is zo ontwikkeld dat het niet aanvoelt alsof je het op eigen kracht hoeft te doen. 

Jouw tempo

Je kunt op jouw tempo de video's bekijken en de onderzoeken doen.

contact

Wil je om wat voor reden dan ook persoonlijk contact, dan kan dit. 


Alcoholadvies

Is onderdeel van stichting Digiprevent (voor leerkrachten) en heeft een ANBI-status. Wij verzorgen, onderzoeken en ontwikkelen ook voorlichting voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen. De voorlichting voor leerkrachten is geïntegreerd door uitgeverijen van digitale leermiddelen. 

Online coaching 

Wij hebben meer dan 35.000 leerlingen voorgelicht, online alcoholvoorlichting ontwikkeld voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen en volwassenen 1-op-1 gecoacht.  

Online coaching voor volwassenen om te onderzoeken hoe en in welke mate alcohol de ontwikkeling stagneert en leren deze uitkomst te transformeren was een bewuste keuze om MEER mensen wakker te kunnen coachen! 

Onze ambassadeur 

Dick Frans Swaab is een Nederlandse arts en neurobioloog, die bekendheid geniet als hersenonderzoeker. Hij is emeritus hoogleraar in de neurobiologie aan de universiteit van Amsterdam en was tot 2005 directeur van het Nederlands Instituut voor hersenonderzoek van de Koninklijke Nederlandse Academie van wetenschappen. ©Alcoholadvies

CONTACT

Noord-Holland
1628AN, Hoorn

Alcoholadvies > online coaching 

Page Created with OptimizePress