Mijn brief Heb vertrouwen in mij dat ik je wakker schud, hoe en in welke mate alcohol jouw ontwikkeling stagneert en wijzigt. De dag dat dit tot mij doordrong, besloot ik anderen te helpen om dit in te zien. Geestelijke vermogens ondervinden problemen tijdens alcoholgebruik en herstel daarvan. Alcoholgebruik stagneert en wijzigt dan jouw ontwikkeling. Vanzelfsprekend heeft dit effect op jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.  

Mocht je geloven in een spirituele dimensie, dan kan ik je verzekeren dat alcohol, en hoe alcohol je berooft van jouw spirituele ontwikkeling. Zelfs bij gebruik van twee standaard glazen per dag en hoe dit gevaar van beroven op de loer ligt bij gebruik van één standaard glas per dag. Geloof me als je niet meer drinkt, dat je succesvoller bent in dezelfde tijd hier op aarde  

Direct of indirect

Naast het feit dat geestelijke vermogens problemen ondervinden door alcoholgebruik, heb ook jij direct of indirect te maken met de onvermijdelijke negatieve sociale gevolgen van alcoholgebruik. Denk aan een kater, geheugenproblemen, ruzies, geweld, relatieproblemen, vreemdgaan (direct of indirect), werkverzuim, auto-ongelukken en ga zo maar door. Je overdenkt vaak niet wat de impact van deze negatieve gebeurtenis(en) heeft op jouw leven en dat van geliefden. Alcoholgebruik en de negatieve impact blijkt genormaliseerd en wordt overgedragen van generatie op generatie. 

Ik dronk vroeger ook alcohol. Zeventien jaar zelfs! Inmiddels al meer dan twintig jaar niet meer. Als ik alleen al terugkijk op mijn carrière toen ik nog alcohol dronk. Eén een ding is zeker; Ik nam genoegen met goed, zonder dat ik dit merkte. Ik ging niet voor de beste versie van mezelf! Als je een hersenscan ziet van de krimping van hersenen, veroorzaakt door alcoholgebruik, dan begrijp je in één oogopslag dat je genoegen neemt met goed en niet gaat voor de beste versie van jezelf. Ik vond afscheid nemen van mijn alcohol-drinkende persoonlijkheid bizar, emotioneel en het was een langdurig proces. Vanuit mijn ervaring leer ik jou de verkorte versie van stoppen of minderen met alcohol drinken en de positieve transformatie. Dit is mogelijk dankzij vijfendertig jaar ervaringen, die ik onderbouw met strategische argumenten en wetenschappelijke kennis. 

Onderzoek naar de waarheid

Nadat ik gestopt was met drinken, ging ik op onderzoek naar de waarheid over alcohol. Uiteraard geeft de alcoholindustrie miljarden uit om de waarheid over alcohol te verdoezelen. Ik interviewde professoren en bestudeerde een ontelbaar aantal wetenschappelijke artikelen. De ontdekking dat alcohol giftiger en verslavender is dan cocaïne vond ik schokkend! Ik  ben getransformeerde van een kille (alcohol-drinkende) naar een liefdevolle (niet drinkende) vrouw. Echt ernstig wat een negatieve impact  alcohol heeft op je persoonlijkheid. Ook jij zal deze positieve transformatie ervaren als je stopt of mindert met drinken. Echter is het eerst noodzakelijk dat je erkent dat alcohol jouw ontwikkeling stagneert en wijzigt.  

Transformatie

Mijn transformatie van een kille naar een liefdevolle vrouw, bracht met zich mee dat ik mijn ervaringen wilde delen met jongeren en volwassenen. Inmiddels heb ik meer dan vijfendertigduizend leerlingen geïnformeerd via scholen. De waarheid over alcohol benoemen leerlingen en volwassen die ik gecoacht heb, als hoofdreden, dat ze een weloverwogen keuze kunnen en willen maken als het gaat om alcoholgebruik. Jongeren en volwassenen die hun werkelijk te realiseren potentieel; niet uit handen geven aan de alcoholindustrie. Dit gun ik jou ook! 

Zeven persoonlijke onderzoeken

In totaal hebben wij zeven persoonlijke onderzoeken voor jou ontwikkeld; die onomstotelijk bevestigen hoe en in welke mate alcohol jouw persoonlijke ontwikkeling stagneert en wijzigt. Daarnaast draag ik mijn kennis over de verschillende drinkmotieven, het waarom jij drinkt, het onderhoud dat jij eraan pleegt, het gevaar, vaak het verhullen en de positieve transformatie; met alle liefde aan je over. Je leert daaropvolgend een weloverwogen keuze te maken als het gaat om stoppen of minderen met jouw alcoholgebruik, rekening houdend met de werking van alcohol op je hersenen en jouw drinkmotief. 

Ik wil jou ook leren over het levensgevaar van alcohol drinken om je zorgen even te vergeten, het gevolg en wat te doen als je om deze reden drinkt. Ik wil je ook graag vertellen over het gevaar als jij drinkt om een verandering teweeg te brengen in je gevoelens, of om gevoelens te verdoven en wat de gevolgen daarvan zijn en wat noodzakelijk is om te doen als je om deze reden drinkt. Nog liever leg ik uit over de zogenoemde ‘sociale drinker’ die gevormd is door en voor de belangen van de alcoholindustrie. Het is nogal wat, wat ik je allemaal wil vertellen. Maar het is van levensbelang om tot de conclusie te komen; hoe en in welke mate alcohol ook jouw ontwikkeling stagneert en wijzigt en hoe je dit kunt transformeren naar een waardevoller en liefdevoller. 

Ik begrijp dat ik vraag dat je geld gaat investeren. Maar het geld wat je investeert in deze online coaching en de uitkomst daarvan, zal ook jouw leven in een stroomversnelling positief veranderen. De positieve transformatie als je geen alcohol meer drinkt is je zo gegund. Het is geen magie maar een feit. Stel je leven asjeblieft honderd procent beschikbaar voor jezelf en geliefden. Neem geen genoegen met vijf, tien, of vijftien of een hoger percentage te verdoven. Jezelf verdoven is onnodig onderhoud en kost tijd, geld en energie. Je bent geboren om te leven, niet om jezelf te verdoven met alcohol!

Dat wat ik je wil vertellen en waarmee ik je wil helpen is uniek. Ik maak het onzichtbare zichtbaar voor je.  Je leest bijvoorbeeld nooit ergens dat als je niet voldoet aan de criteria verslaafd of overmatig drinken dat er toch kans is dat jij jouw werkelijk potentieel niet behaald. Dat door alcoholgebruik wereldwijd per minuut zes mensen sterven aan de gevolgen, waaraan meestal lijden door ziekte vooraf gaat, dat lees je nergens. Dat alcoholgebruik en herstel daarvan jouw persoonlijke ontwikkeling stagneert en jouw bestemming wijzigt; daar wordt je ook niet van op de hoogte gebracht. Dat je persoonlijkheid verandert  door alcoholgebruik, lees je nergens. Dat de kosten veroorzaakt door alcoholgebruik vier keer hoger zijn dan de inkomsten en wat de gevolgen hiervan zijn, daar wordt je niet van op de hoogte gebracht. Dat alcoholgebruik je berooft van jouw spirituele ontwikkeling lees je nergens. En zo kan ik nog wel even doorgaan.   

De tijd, geld en energie die je hierin investeert zal zich dus zeker uitbetalen. Je investeert aan onderhoud voor een beter leven, voor beter presteren en leren! De alcoholindustrie investeert miljarden om jou te overtuigen; jouw leven te verdoven en hun belangen te dienen. Geloof me dat je dankzij deze online coaching voor altijd meer tijd, geld, energie en een goede gezondheid over hebt als je niet meer drinkt of minder drinkt. Dat is onbetaalbaar!

Na het maken van de zeven persoonlijke onderzoeken kun je niet anders dan erkennen dat het ook voor jou geldt. Schrijf je in! Ik bied je een dertig dagen onvoorwaardelijke geld terug garantie. Ik garandeer jou, dat deze coaching ook jouw leven in een stroomversnelling positief zal veranderen. Ik adviseer je met klem om nu te beslissen. Je hebt maar één leven. Je bent geboren om te leven, niet om jezelf te verdoven met alcohol! Iedere dag die je niet drinkt is van betere kwaliteit dan dat je drinkt. Iedere dag dat je niet drinkt, kun je meer van betekenis zijn voor anderen dan dat je drinkt. Je kunt de tijd niet meer terugdraaien. Hoe logisch het ook klinkt. Je kunt wel met de tijd die je nog hebt; waardevoller en liefdevoller leven! Ik hoop dat je actie onderneemt om waardevoller, liefdevoller en succesvoller te leven in dezelfde tijd hier op aarde! Onderneem actie en schrijf je in! 

E-book onderzoeken

Optie 1: Je doet eerst de persoonlijke onderzoeken, voordat je begint  aan de coaching. De zeven onderzoeken in dit e-book bevestigen hoe en in welke mate alcohol jouw  ontwikkeling stagneert en wijzigt. Coaching 

Optie 2: De onderzoeken zijn verwerkt in de coaching. Je leert de uitkomst van jouw persoonlijke onderzoeken transformeren naar de beste versie van jezelf. Ik deel vijfendertig jaar ervaring, onderbouwd met strategische argumenten en wetenschappelijke kennis. < Coach: Astrid Boonstoppel 


Interactie

Geen interactie met jouw coach. Voordeel: flexibiliteit en anonimiteit.

Kracht

Coaching is zo ontwikkeld dat het niet aanvoelt alsof je het op eigen kracht hoeft te doen. 

Jouw tempo

Je kunt op jouw tempo de video's bekijken en de onderzoeken doen.

contact

Wil je om wat voor reden dan ook persoonlijk contact, dan kan dit. 

< Optie 1: E-book onderzoeken
< Optie 2: Coaching en onderzoeken 


Alcoholadvies > online coaching

Alcoholadvies > online coaching is onderdeel van stichting  Digiprevent (voor leerkrachten) met een ANBI-status.  Digiprevent heeft  meer dan 35.000 leerlingen voorgelicht,  online alcoholvoorlichting onderzocht  en ontwikkeld voor leerkrachten om in te zetten voor leerlingen en volwassenen 1-op-1 gecoachtDe  voorlichting voor leerkrachten om in te zetten, is  geïntegreerd door meerdere uitgeverijen van digitale leermiddelen. Online coaching voor volwassenen hebben wij ontwikkeld om meer mensen te kunnen coachen! 

Onze ambassadeur  

Dick Frans Swaab is een Nederlandse arts en neurobioloog, die bekendheid geniet als hersenonderzoeker. Hij is emeritus hoogleraar in de neurobiologie aan de universiteit van Amsterdam en was tot 2005 directeur van het Nederlands Instituut voor hersenonderzoek van de Koninklijke Nederlandse Academie van wetenschappen. 
©Alcoholadvies

CONTACT

Noord-Holland
1628AN, Hoorn

Reserveer jouw plek op de wachtlijst

Vul je e-mailadres in om als eerste toegang te krijgen tot Alcohol Advies -
binnenkort beschikbaar!

We verwerken je gegevens volgens onze Privacy Policy. Je kunt te allen tijde jouw toestemming om verdere informatie te ontvangen intrekken, door je uit te schrijven onderaan elke mail die we sturen.

Close

Reserveer jouw plek!

Vul onderstaand jouw gegevens in

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress